miércoles, 5 de diciembre de 2018

Nom de les posicions dels jugadors de voleibol

Què posicions hi ha en el camp de voleibol?

Xiquets, les posicions de voleibol són molt fàcils de recordar, ja que són números. Aquests es col·loquen partir de la posició u, en la qual es fa el servei. És important dir, que tots els jugadors jugaran en totes les posicions, és a dir, aniran girant per totes les zones.







En primer lloc, he d'aclarir que en les posicions 2, 3 i 4 juguen els atacants, que són els jugadors que realitzen les rematades i el bloqueig. Aquests jugadors sempre juguen en la zona d'atac, la qual va des de la xarxa fins a la línia de 3 metres. 



Resultado de imagen de rematador en voleibol




En segon lloc, he d'exposar que en la part darrere de la pista se situen els sagers, els quals coincideixen amb les posicions 1, 5 i 6. Aquests tenen la funció de defendre dels atacs i també poden fer una rematada darrere de la línia de 3 metres.
Imagen relacionada




En tercer lloc, trobem el col·locador, el qual és l'encarregat de fer les jugades i de posar la pilota en les zones d'atac perquè els jugadors realitzen la rematada. Aquest, sempre es posa en la posició 1 i 2. 




Resultado de imagen de imagen del colocador  volleyball




Per últim, està el defensor lliure, és un jugador que l'únic objectiu que té és defendre, per tant, aquest no puc ni rematar, ni bloquejar ni fer un servei. Aquest sempre defendre en la part darrere del camp i es canvia amb altres jugadors quan l'equip necessita millorar la defensa. La seua posició sempre és la 6, ja que és la millor per a poder defendre tot el camp de joc.



Imagen relacionada



Tasca 2:  Què posició t'agrada més? I que funció té? Posa el teu comentari de baix.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.