miércoles, 5 de diciembre de 2018

Materials

Alumnes, que material és essencial per a jugar al voleibol?

La xarxa i la pilota són les dues eines principals i necessàries per a jugar aquest esport. A continuació, parlarem de cadascuna més detalladament:

La xarxa: té 1 m d'ample i 9,5 de llarg, amb dues varetes i bandes verticals sobre la línia del camp lateral. La banda superior de la xarxa, les varetes de verticals i el sostre del pavelló indiquen l'espai pel qual s'ha de passar la pilota al camp contrari.

Imagen relacionada



La pilota: és esfèrica i pesa 260-280 g de pes. El material més utilitzat per a fer les pilotes de voleibol és el cuir, però també es pot fer d'altres materials. En els entrenaments d'aquest esport s'utilitzen pilotes de plàstic.

Imagen relacionada




Atenció!

La vestimenta

La vestimenta no és un material obligatori per a jugar al voleibol, ja que només la tenen jugadors que participen en algunes competicions. La vestimenta està composta per les següents peces: samarreta, pantalons curts i proteccions en els genolls i els colzes, les quals s'usen per a evitar lesions.
Per finalitzar, volem afegir-hi que els defensors lliures porten una vestimenta diferent de la resta dels seus companys d'equip.


                                                                Resultado de imagen de vestimenta de voleibol




Com és el camp de voleibol?

El camp de voleibol té la forma de rectangle, per a ser més exactes, aquest posseeix 18 m de llarg i 9 d'ample, aquest està dividit per la mitat, en la qual hi ha una xarxa que separa als dos equips. És molt important que la superfície del camp estiga néta, llisa i no lliscant per la seguretat dels jugadors.





Resultado de imagen de campo de volleyball




Tasca 3: Tria una vestimenta que t'agrade, posa una foto i diu a què equip pertany?

Estic esperant la vostra resposta, animeu-vos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.